Akce

Představení šéfkuchaře a Španělské dny

Fotka

Milí gurmáni,

začínali jsme s Italem v kuchyni a dále pokračujeme se Španělem. S potěšením vám představujeme našeho nového šéfkuchaře Miguela Angela Moraga Delgada neboli Mitxela, jak si rád nechává říkat.

Španělské dny v restaurantu Oliva 21. 7. – 25. 7. 2014


Spolu s ním změníme koncept Restaurantu Oliva a přejdeme od převážně italských pokrmů k pestré středomořské kuchyni s mnoha různými vlivy. Díky Mitxelovi, který pochází ze Španělska, vám nabídneme ještě lepší, originální středozemní delikatesy, samozřejmě připravené z čerstvých surovin v té nejlepší kvalitě, jako tomu bylo dosud.

Ve všech pokrmech, od polední nabídky přes a la carte menu, se bude odrážet jeho  kuchařské umění, které stojí na dobře zvládnutých základech klasické gastronomie ve spojení s novou moderní technikou a prvotřídními surovinami. Skladba menu a také náš nový gastronomický kalendář budou odrážet aktuální sezonu, abychom vám přinesli chutě a zralost jednotlivých potravin v době jejich vrcholu.

Mitxel má rozsáhlé mezinárodní zkušenosti, které mu dávají jistotu v přípravě skvělých jídel. Získal je při práci v mnoha renomovaných restauracích po celém světě, jako je například Fat Duck Restaurant v Anglii nebo Albustan Palace Hotel v Ománu.